Kolay Bal Kabağı Çorbası

Kolay Bal Kabağı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 8-10 kesim bal kabağı
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 2-3 diş sarımsak
  • Ev üretimi bulyon yahut kemik suyu

Kolay Bal Kabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bal kabağını temizleyip, soyalım daha sonra kesimlere ayıralım.
  2. Havuç, soğan ve sarımsağı soyalım.
  3. Malzemelerimizi tencereye koyup üzerini geçene kadar su ekleyelim.
  4. Malzemelerimiz piştikten sonra blenderdan geçirelim.
  5. Çorbanın kıvamına nazaran üzerine sıcak su ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun :).

Kolay Bal Kabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sufle Tadında Islak Kek
Islak Kek
Tencere Sufle
Makarna Tarifi
Ferah Ve Ekşi Noodle Tarifi
Ev Usulü Adana Kebap
Hdabla | © 2025 |