Avakadolu Poşe Yumurta

Avakadolu Poşe Yumurta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) avakado
  • 3-4 kısım maydanoz
  • 2-3 damla limon
  • 1 yemek kaşığı zeytin yağı
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz
  • 1 adet yumurta
  • 2 dilim tam buğday ekmeği

Avakadolu Poşe Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yarım avakadoyu çatal ile ezip içine zeytin yağı, tuz, karabiber, limonu ve ince kıyım maydanozu ekleyin.
  2. Tencereye suyu koyun kaynatın.
  3. Kaynayan suya kaşık yardımı ile girdap yapın yumurtayı kırın.
  4. 3-4 dakika pişirin.
  5. Ekmeklerin üzerine avakadolu sosu sürün üzerine yumurtayı bırakın.
  6. Dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun 😋.

Avakadolu Poşe Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Sarımsaklı Patatesli Tavuk
Mayasız Kabartma Tozsuz Lavaş Tarifi
Kruton Kıtır Ekmek
Kedi Dili İle Tiramisu
Muzlu Rulo Pasta
Belen Tava
Hdabla | © 2025 |