Gaygana

Gaygana Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığının ucuyla tuz
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı su
  • Alabildiğince un (yaklaşık 3.5 su bardağı kadar)
  • 1 pk karbonat️

Gaygana Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 3.5 bardak una bir yumurtayı kırıyoruz .
  2. Üstüne bir su bardağı sulu yoğurdu,1 çay bardağı suyu ,bir çay kaşığının ucu tuzu eklenir.
  3. Bütün gereçler ele yapışan bir hamur elde edilinceye kadar yeterlice yoğurulur.
  4. Ceviz büyüklüğünden biraz büyük bezelere ayrılıp form verilip kızartılır.
    Afiyet olsun.

Gaygana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğanlı Erişte Yoğurtlusu
Lebeniye Çorbası (Şehriyeli)
Sebze Çorbası
Poğaça Tarifi ( Puf Puf)
Zencefilli Shot
Ekşili, Zencefilli, Yeşil Soğanlı Et
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet