Gaygana

Gaygana Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığının ucuyla tuz
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı su
  • Alabildiğince un (yaklaşık 3.5 su bardağı kadar)
  • 1 pk karbonat️

Gaygana Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 3.5 bardak una bir yumurtayı kırıyoruz .
  2. Üstüne bir su bardağı sulu yoğurdu,1 çay bardağı suyu ,bir çay kaşığının ucu tuzu eklenir.
  3. Bütün gereçler ele yapışan bir hamur elde edilinceye kadar yeterlice yoğurulur.
  4. Ceviz büyüklüğünden biraz büyük bezelere ayrılıp form verilip kızartılır.
    Afiyet olsun.

Gaygana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Islak Kek
Tam Ölçülü Browni
Yavru Kavurması (Tavuk Yemeği) (Aydın-Yenipazar Yemeği)
Enfes Kadayıflı Muhallebi
Körili Kremalı Makarna (2 Kişilik)
Süt Helvası
Hdabla | © 2024 |