Çeşit Çeşit Poğaça

Çeşit Çeşit Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket yaş maya
  • Aldığı kadar un

İçi için ;

  • Çikolata
  • Peynir

Üzeri için;

  • Yumurta sarısı
  • Susam

Çeşit Çeşit Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle maya, sıvı yağ ,şeker ,tuz ,süt ve suyu 1 kaba alıp karıştıralım .
  2. Daha sonra unu ekleyip yoğuralım .
  3. 30 dk yoğurduğumuz hamuru dinlendirelim .
  4. Daha sonra mandalina büyüklüğünde kesimlere alıp yuvarlak formda açalım.
  5. Bir kısmını çizikler atalım bıçak yardımıyla bir kısmınada çikolata sürüp yuvarlayıp saralım .
  6. Üzerine yumurta sarıaını sürüp tepsimize dizelim.
  7. 180 derecelik fırında denetimli bir biçimde pişirelim deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Çeşit Çeşit Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Mantar (Kaşarlı)
Karbonatlı Pişi
Renk Renk Lezzet Soteli Patates Salatası
Patatesin En Lezzetli Hali (Videolu)
Kelle Paça Çorbası (Müdavimlerine Özel Tarif)
Waffle Makinesinde Künefe
Hdabla | © 2024 |