Ispanak Yemeği

Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 demet ıspanak
  • Yarım su bardağı pirinç
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 adet soğan
  • Sıvıyağ
  • Tuz
  • 4 su bardağı su

Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ispanakları güzelce tekraren yıkayıp kesiyoruz. Soğanı yemeklik doğrayıp, kavurun. Akabinde salçasını ekleyin.
  2. Salçada biraz kavrulduktan sonra ıspanakları ekleyin.
  3. Harmanladıktan sonra üstüne geçecek kadar su koyup, en fazla yarım saat kadar pişirin.

Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Çikolatalı Kek
Lor Dolması (Erzurum Usulü)
Narlı Pancar Salatası
Düdüklüde Tavuklu Keşkek
Haşlama (But)
Şekerpare
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet