Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı

Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı kuru kayısı
  • 1 çay bardağı üzüm pekmezi
  • 9 su bardağı su

Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru kayısıları yıkayıp ,suyunu süzün.
  2. Derin bir tencereye kuru kayısıları ve suyu koyup ocağa koyun kaynayana kadar açık ateşte pişirin su kaynayınca üzüm pekmezini ilave edip karıştırın kısık ateşte 20 dakika pişirin.
  3. 20 dakika sonra ocağın altını söndürün ve hoşafı soğumaya bırakın soğuduktan sonra servise hazırdır.

Afiyet olsun.

Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kekli Puding
Nevşehir’in Sanayi Pilavı
Islak Brownie Kurabiye
Közlenmiş Patlıcan Çorbası
Tavuklu Nohutlu Pirinç Pilavı
Çikolata Soslu Tavuk Göğsü
Hdabla | © 2025 |