Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı

Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı kuru kayısı
- 1 çay bardağı üzüm pekmezi
- 9 su bardağı su
Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kuru kayısıları yıkayıp ,suyunu süzün.
- Derin bir tencereye kuru kayısıları ve suyu koyup ocağa koyun kaynayana kadar açık ateşte pişirin su kaynayınca üzüm pekmezini ilave edip karıştırın kısık ateşte 20 dakika pişirin.
- 20 dakika sonra ocağın altını söndürün ve hoşafı soğumaya bırakın soğuduktan sonra servise hazırdır.
Afiyet olsun.
Organik Pekmezli Kurukayısı Hoşafı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
