Kinoa Kısır

Kinoa Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı kinoa
  • 1 silme yemek kaşığı biber salçası
  • 1 silme yemek kaşığı domates salçası
  • zeytinyağı
  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tutam dereotu
  • 1 tutam maydanoz
  • 3 yaprak marul
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • İsot
  • Kırmızı toz biber
  • Limon
  • Nar ekşisi

Kinoa Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kinoayı 20 dk suda beklettim, daha sonra 2 çeşit suyla güzelce yıkadım. 2 su bardağı soğuk suyun içinde 10 dk pişirdim, süzdüm ve soğuk sudan geçirdim.
  2. Soğanları küçük küçük doğrayıp, sarımsakla birlikte zeytinyağında kavurdum. Salçaları ekledim, karıştırdım.
  3. Süzülen kinoaları ek ettim. Baharatları, otları, limonları ve nar ekşisini ilave ettim. Damak zevkinize nazaran baharatlarda ekleme yapabilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyetler olsun… 💐.

Kinoa Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanak Yatağında Balık
Yumuşacık Kek
Mereng ( Meyveli)
Kolay Bisküvi Tatlısı
Muhallebisi Çilekli Kek
Latte Muhallebi
Hdabla | © 2025 |