Kestane

Kestane Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg kestane
  • 1 litre su
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kestane Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kestanelerimizi alalım. Bir bıçak yardımıyla dikkatlice kesik atalım.
  2. Kestiğiniz kestaneleri bir süzgece aktaralım suyu açarak güzelce yıkayalım.
  3. Ardından genişçe bir kaseye su ve tuzu alalım.
  4. Şöyle bir karıştırdıktan sonra kestaneleri suyun içerisine aktarıp yaklaşık yarım saat boyunca bekletelim.
  5. Yarım saatin sonunda kestaneleri kesik yüzeyi üstte kalacak formda pişirme kağıdı serdiğimiz fırın tepsisine dizelim.
  6. Önceden ısıttığımız 200 derece fırında 25 dakika boyunca kestanelerimizi pişmeye bırakalım. Müddetin sonunda kestaneleri fırından alıp sıcağıyla servis edebilirsiniz.

Kestane Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bakla Ezmesi (Beton)(Hatay Mutfağı)
Kupta Kaşık Pastası
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği (Videolu)
Baton Pasta
Papaz Yahnisi
Kedi Dili Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet