Tas Kebabı
Tas Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet patates
- 750 gr dana kuşbaşı et
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 adet büyük soğan
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
Tas Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Etlerimizi küçük kuşbaşı biçiminde doğrayıp tencereye atıyoruz, suyunu çekene kadar kavuruyoruz.
- Sonrasında soğanlarımıza koyup tekrar kavuruyoruz. Düdüklümüzün kapağını kapatıp etleri 30-35 dakika kadar pişiriyoruz.
- Patateslerimizi yağda kızartıyoruz, küp küp olacak.
- Etimiz piştikten sonra tabağımıza evvel etimizi sonra patatesleri koyup servis yapıyoruz. Afiyet olsun.
Tas Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






