Lokmalık Tuzlu Kurabiye

Lokmalık Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gr tereyağ yahut margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta (akı içine sarısı üzerine)
  • 2-3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 3 yemek kaşığı elma sirkesi
  • 1 tatlı kaşığı mahlep
  • 1 tatlı kaşığı çörekotu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 su bardağı un

Lokmalık Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün gereçleri bir kaba alıp yoğurun.
  2. Daha sonra minik minik yuvarlayın yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine sırasıyla dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün.
  3. Önceden ısıtılmış 180° fırında kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun 🌼.

Lokmalık Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Gelin Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pırasa Yemeyen Kalmasın Fırında Enfes Pırasa Yemeği
Tam Kıvamında Sütlaç Tarifi
Yoğurtlu Mercimek Mezesi
Ceviz Kurabiye
Bebeklere Kıymalı Patates Yemeği
Yulaflı Cookies
Hdabla | © 2025 |