İrmik Topları

İrmik Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 8 yemek kaşığı irmik
  • 8 yemek kaşığı  toz şeker
  • 3 su bardağı süt
  • Yarım yemek kaşığı katı yağ
  • 1 kutu krem şanti
  • Paket vanilya

Süslemek için;

  • 1 paket hindistan cevizi
  • Bonibon

İrmik Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt ,irmik ve şekeri tencereye alıp kaynayana kadar pişiriyoruz ve vanilya ile katı yağı katıp yağ eriyene kadar karıştırıyoruz.
  2. Daha sonra soğumaya bırakıyoruz.
  3. Soğuduktan sonra içerisine toz halinde krem şantiyi katıp karıştırıyoruz.
  4. Bir kaba su koyup her iki elimizi de suya batırıp irmikten modüller alıyoruz ve yuvarlıyoruz.
  5. Hindistan cevizine bulayıp üzerlerine birer tane bonibon koyup dolaba koyuyoruz ve en az 2 saat beklettikten sonra servis ediyoruz.

İrmik Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şeker Fasülye (Kuru Fasulye)
Brokoli Çorbası
Dolgulu Kurabiye
Bisküvili Pasta
Etli Kuru Börülce Yemeği ( 100 Gr Etle Çok Lezzetli Ana Yemek )
Köfteli Patlıcan Sarma
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet