Pancarlı Humus

Pancarlı Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kırmızı pancar
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 3 yemek kaşığı tahin
  • 2 diş sarımsak
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım limon suyu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon

Pancarlı Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarı soyalım,yıkayıp doğrayalım, üzerine geçecek kadar su ekleyelim yumuşayana kadar haşlayalım.
  2. Diğer yandan haşlanmış nohutların kabuklarını çıkaralım. Blendera alalım.
  3. Haşladığımız pancarı ekleyelim sarımsak,zeytinyağı,tahin,limon suyu,tuz ve kimyonu ek edip pürüzsüz bir hâl alana kadar çekelim,(kıvamı katı gelirse az su ek edilir).
  4. Pancarlı humusumuz hazır.Afiyet olsun 🩷🩷🩷.

Pancarlı Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Kabak Yemeği (Ama Bildiğin Gibi Değil)
Havuç Topları (Lokum Tadında)
Pratik Patates Graten
Tahinli Kırmızı Tatlı Patates
Elmalı Milföy
Sıvıyağlı Kristal Kurabiye
Hdabla | © 2025 |