Humus

Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 adet limon
  • 2 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı tahin
  • Çeyrek su bardağı zeytinyağı
  • Çeyrek su bardağı su
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • Tuz
  • Toz kırmızı biber

Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Haşlanmış nohutların kabukları soyulur.
  2. Robotun içine alınır.
  3. Üzerine sarımsak, zeytinyağı, tahin, su, kimyon, tuz ek edilir.
  4. 1 limon sıkılır.
  5. Tüm materyaller robottan geçirilir.
  6. Katı olduysa biraz daha zeytinyağı ve su eklenebilir.
  7. İyice ezilmediyse blender dan da geçirilebilir.
  8. Üzerine zeytinyağı ve kırmızı toz biber dökülerek servis yapılır.

Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sıcak Bulgur
Buzluk Böreği
Havuçlu Şehriye Pilavı Farklı
Waffle
Elmalı Cevizli Yulaf Lapası (Mecaz Değil, Gerçekten 10 Dakikalık Tarif)
Fissler Düdüklüde Pratik Yeşil Fasülye Yemeği
Hdabla | © 2025 |