Peynirli Poğaça

Peynirli Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 buçuk paket kuru maya
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 5 su bardağı un

İçi için;

  • Peynir

Peynirli Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin kaba sıvı materyalleri şekeri ekleyin 10 dakika dinlendirin.
  2. Unu yavaş yavaş dökün ,tuzu ekleyin.
  3. Yumuşak ele yapışmayan hamur elde edin.
  4. 1 saat mayalansın .
  5. İç harcı ile isteğe bağlı hal verip tepside 30 dakika mayalansın.
  6. 200 derecede 20 dakika pişirin.

Peynirli Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhallebi Tatlısı
Express Ispanak
Sürpriz Dolu Zarf Kurabiyeler – Kaymaklı Lezzet Bombası!
Diyet Kiş (Quıche)
Mayalı Poğaça
Lazanya
Hdabla | © 2024 |