Makarna Cipsi

Makarna Cipsi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • Beş su bardağı su
  • Yağ

Makarna Cipsi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Beş su bardağı suyumuzu tencereye koyuyoruz kaynatıyoruz.
  2. Bir paket makarnayı suyun içine atıyoruz haşlıyoruz.
  3. Bir tavaya yağı koyuyoruz haşladığımız makarnaları kızgın yağda kızartıyoruz.
  4. Sonra istediğiniz baharatları üzerinden atabilirsiniz.

Makarna Cipsi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şehriye Çorbası
Bereketli Çikolatalı Nefis Borcam Tatlısı
Biber Dolması Tarifi | Tam Kıvamında Ve Nefis!
Elma Şekeri
Kinoa Pilav ( Bulgur Pilavı Tadında)
En Lezzetli Humus Tarifi
Hdabla | © 2025 |