Limon Tatlısı

Limon Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet limon
  • 1 kutu krema (200 ml)
  • 180 gram beyaz çikolata
  • Yarım limon suyu
  • 1 çay kaşığı ucu zerdaçal
  • 1 limon kabuğu rendesi

Limon Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Limonlarımızı ortadan ikiye kesip iç kısımlarını alıyoruz.
  2. Kremamızı ocağa alıp göz göz olana kadar ısıtıyoruz.
  3. Ardından çikolatamızı alıp erimesini bekliyoruz.
  4. Hemen gerisinden limon rendesi,limon suyu, zerdeçal koyup bir iki dk ocakta kaynattıktan sonra limonların içini doldurup servis edebilirsiniz☺.

Limon Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İkramlıklar
Yalancı Su Böreği
Fırında Bal Kabağı Tatlısı
Nohut Mezesi
Fırınsız Gevrek Kurabiye
Salçalı Şehriye Çorbası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet