Kalkan Balığı

Kalkan Balığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane kalkan balığı
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 tane sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı acı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı tuz

Kalkan Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlenmiş kalkan balığımızı üzerine çizik atıyoruz.
  2. Çiziklerin ortasına göz kararı tereyağı havanda dövülmüş sarımsak koyuyoruz.
  3. Domates salçasıyla acı biber salçasını birbirine katıyoruz bir çay kaşığı tuz koy koyuyoruz içine.
  4. Hazırladığımız salçayı balığın iki yüzüne de sürüyoruz.
  5. Bir tepsinin içine yerleştirdiğimiz folyo kağıdının üzerine balığı koyuyoruz balığın her yerini kapatacak halde folyoluyoruz.
  6. Fırınımızın içine balığımızı koyuyoruz 250° ısıda 40 dakika pişiriyoruz afiyet bal şeker olsun.

Kalkan Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kayseri Yağlaması
Orman Meyveli Pasta
Klasik 2 Renkli Kek
Balkabaklı Trileçe (Küçük Borcamda)
Kuru Yufka (Bazlama)
Kadayıflı Muhallebili Revani
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet