Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 tane kabartma tozu
  • 1 tane vanilya

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri mikserle çırpıyoruz.
  2. Daha sonra süt ,kabartma tozu ve vanilya ekleyip tekrar çırpıyoruz.
  3. En son unu da ekleyip tekrar çırpıyoruz, pürüzsüz bir kıvam elde ediyoruz.
  4. Fırçayla tavamızı az yağlayıp 1 kaşık 1 kaşık döküyoruz, göz göz olunca çeviriyoruz.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Karışık Meyveli Kek
Nefis Fırın Sütlaç
Köri Soslu Palamut
Karışık Hoşaf
Fırında Peynirli Brokoli
Tam Ölçülü Mercimek Köftesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet