Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 tane kabartma tozu
  • 1 tane vanilya

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri mikserle çırpıyoruz.
  2. Daha sonra süt ,kabartma tozu ve vanilya ekleyip tekrar çırpıyoruz.
  3. En son unu da ekleyip tekrar çırpıyoruz, pürüzsüz bir kıvam elde ediyoruz.
  4. Fırçayla tavamızı az yağlayıp 1 kaşık 1 kaşık döküyoruz, göz göz olunca çeviriyoruz.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mücver
Kıymalı Biber Dolması
Tavuklu Yaprak Sarma
Yulaflı Elmalı Misket Topları
Karamel Şerbetli Etimek Tatlısı
Peynirli Poğaça
Hdabla | © 2025 |