Salçalı Şehriye Çorbası

Salçalı Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı arpa şehriye
  • 2 yemek kaşığı domates-biber salçası
  • 8 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber

Salçalı Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Arpa şehriyeyi sıvı yağda biraz kavuralım.
  2. Salçaları ekleyip iki dakika daha kavuralım.
  3. Sıcak suyu, tuzu ve karabiberi ekleyip karıştıralım.
  4. Şehriyeler yumuşadığında ocağın altını kapatabilirsiniz.
  5. Biraz maydanoz eklerseniz çok hoş bir tat verecektir. Afiyet olsun!.

Servis ederken limon tercih edebilirsiniz çok yakışıyor.

Salçalı Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Besleyici Öğle Yemeği +12 Ay
Gelin Çantası
Pratik Mücver
Airfryer’de 15 Dakikada Damla Çikolatalı Muffin
Taze Börülce Salatası
Sarımsaklı Deniz Tarağı
Hdabla | © 2025 |