Köz Biberli Kahvaltılık Sos

Köz Biberli Kahvaltılık Sos Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kapya biber (konserve)
  • 3 dilim bayat ekmek (kıvamı tutmazsa arttırılabilir)
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı ceviz (üstüne ya da içine tercihen)
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1/2 (yarım) tatlı kaşığı kimyon isteğe bağlı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1/2 (yarım) tatlı kaşığı tuz

Köz Biberli Kahvaltılık Sos Tanımı Nasıl Yapılır?

Ben tanımımda konserve kapya biber kullandım meskende yapılanlar tatlımsı oluyor.
Yoğun sevdiğim için bayat ekmeği biraz fazla kullandım isteğe bağlı kullanabilirsiniz.

  1. Bütün materyalleri rondo blender makinesine ekleyip kıvam alana kadar çekin.
    Çok hoş ve pratik bir tanım deneyenlere Afiyet olsun 🙂

Köz Biberli Kahvaltılık Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orjinal Bayatlamayan Un Kurabiyesi Tarifi (Videolu)
Dubai Çikolatası
Fırında Sebzeli Köfte
Fırında Izgara Tadında But Tarifi
Sebzeli Karides
Mantılı Tuzlu Yoğurt Çorbası
Hdabla | © 2025 |