Kırmızı Lahana Turşusu

Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk kırmızı lahana
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu
  • 2 su bardağı su
  • 1.5 su bardağı elma sirkesi

Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 adet orta uzunluk lahanayı ince doğrayalım.
  2. Lahanayı derin bir kaba koyalım.
  3. Üzerine 2 tatlı kaşığı tuz koyalım harmanlayalım.
  4. 5 dakika bekleyelim.
  5. Bekleyen lahanayı kavanozalara bastırarak koyalım.
  6. Uygun bir kapta 2 su bardağı ,1. 5 elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı limon tuzunu karıştırın.
  7. Lahanaların üzerine hazırlamış olduğumuz karışımı dökelim.
  8. Kapağını kapatalım buzdolabına koyalım.
  9. 1-2 gün bekletelim.
  10. 1-2 gün bekledikten sonra lahana turşumuz hem sofra da hemde salatada yerini ala bilir deneyenlere afiyet olsun 🌸.

Kırmızı Lahana Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sürpriz Dolgulu Muffin (Videolu)
Zeytinyağlı, Pirinçli Yeşil Elma Dolması
Glutensiz Ve Rafine Şekersiz Yalancı Tavuk Göğsü
Pandispanya
Soslu Makarna
Tavuklu Arpa Şehriye Pilavı
Hdabla | © 2025 |