Kremalı Kedidili Tatlısı (Şipşak Tatlı)
Kremalı Kedidili Tatlısı (Şipşak Tatlı) Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram labne
- 1 paket krema
- 1 paket kremşanti
- 1 paket kedidili (sadece 10 adet)
- 1 paket vanilin
- 5 yemek kaşığı şeker
- Yarım su bardağı badem
Üzeri için;
- 1 paket sütlü çikolata
- 1 paket krema
Kremalı Kedidili Tatlısı (Şipşak Tatlı) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Labne,şeker ve kremayı bir kaba alıp karıştırın.
- Üzerine kremşanti (toz) ve vanilini ekleyip tekrardan karıştırın.
- Kedilini küp küp doğrayıp,bademleri de blenderda ufalayıp kremanızın üzerine ekleyin.
- Servis edeceğiniz kaplara harcı boşaltın.
- Sosunuzu hazırlamak için bir tencere alın krema ve çikolatanızı tencerenin içine ekleyin ve ocağa,kısık ateşe koyun.
- Hazırlamış olduğunuz çikolata sosu harcın üzerine dökün.
- Buzdolabında en az 2 saat beklettikten sonra servis edebilirsiniz.Afiyet olsun ❤️.
Kremalı Kedidili Tatlısı (Şipşak Tatlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









