Kremalı Kedidili Tatlısı (Şipşak Tatlı)

Kremalı Kedidili Tatlısı (Şipşak Tatlı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram labne
  • 1 paket krema
  • 1 paket kremşanti
  • 1 paket kedidili (sadece 10 adet)
  • 1 paket vanilin
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • Yarım su bardağı badem

Üzeri için;

  • 1 paket sütlü çikolata
  • 1 paket krema

Kremalı Kedidili Tatlısı (Şipşak Tatlı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Labne,şeker ve kremayı bir kaba alıp karıştırın.
  2. Üzerine kremşanti (toz) ve vanilini ekleyip tekrardan karıştırın.
  3. Kedilini küp küp doğrayıp,bademleri de blenderda ufalayıp kremanızın üzerine ekleyin.
  4. Servis edeceğiniz kaplara harcı boşaltın.
  5. Sosunuzu hazırlamak için bir tencere alın krema ve çikolatanızı tencerenin içine ekleyin ve ocağa,kısık ateşe koyun.
  6. Hazırlamış olduğunuz çikolata sosu harcın üzerine dökün.
  7. Buzdolabında en az 2 saat beklettikten sonra servis edebilirsiniz.Afiyet olsun ❤️.

Kremalı Kedidili Tatlısı (Şipşak Tatlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hamarat Menü
Çilekli Tart
Diyet Akşam Yemeği ( Patates Ve Yumurtalı)
Supangleli Tavuk Göğsü
Bal Kabaklı Muhallebi (8+ Ay)
Yoğurtlu Pancar Salatası
Hdabla | © 2025 |