Bal Kabaklı Muhallebi (8+ Ay)

Bal Kabaklı Muhallebi (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet küp küp kesilmiş bal kabağı
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı irmik
  • 1 çay bardağı su
  • 1 çay kaşığı pekmez
  • Rendelenmiş ceviz
  • Fındık
  • Badem vs.

Bal Kabaklı Muhallebi (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balkabağımızı buharda yahut suda yumuşayana kadar haşlayalım.
  2. Ayrı tencerede irmik ve suyu ekleyip pişirelim.
  3. Pişince üzerine çatal ile ezdiğimiz bal kabağını ekleyelim ve 1-2 çeşit karıştıralım ocağın altını kapatalım. Kasemize alalım.
  4. Tatlandırmak için pekmez ve rendelenmiş kuruyemiş ekleyelim. Miniklere afiyet olsun 💙.

Bal Kabaklı Muhallebi (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Tavuk Sote
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bazlamadan Pizza Yapımı
Tam Ölçülü Etsiz Çiğ Köfte (Et Yok Ama Tadı Efsane)
Kakaolu Çikolata Bombası Kurabiye
Tavuklu Pilav
Fırında Milföylü Mor Soğan
Patlıcan Sarma
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet