Kışlık Mısır Haşlama

Kışlık Mısır Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 12 tane mısır
  • Düdüklüyü geçecek formda su
  • 1.5 yemek kaşığı tuz

Kışlık Mısır Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak mısırları büyük bıçakla keselim, uzunlamasına.
  2. Sonra tane tane olan mısırları düdüklüye koyalım .
  3. Üzeri geçecek biçimde su ekleyelim ,tuzu da ekleyip 1 saat haşlayalım.

Kışlık Mısır Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabarmalara Doymayan Pandispanya
Susamlı Pişi (Yağ Çekemeyen Simit Tadında)
Patatesli El Açması Börek
Yorgan Kek
Tantuni
Demleme Makarna
Hdabla | © 2025 |