4 Malzemeli Meze

4 Materyalli Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 orta uzunluk mor soğan
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • Karışık baharat

4 Materyalli Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvı yağda salçanın kokusu gidene kadar kavuruyoruz.
  2. Piyaz biçiminde doğradığımız soğanları içine atıyoruz ve karışık baharatımızı döküyoruz.
  3. Soğanlar büsbütün ölünceye kadar kavuruyoruz.
  4. Yoğurdumuzu çatal yahut kaşık yardımıyla pürüzsüz olana kadar çırpıp sunum tabağımıza döküyoruz.
  5. Üzerine hazır olan soğanlarımızı ekliyoruz. Mezemiz hazır.

Afiyet olsun. :).

4 Materyalli Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabartma Tozlu Poğaça
Portakallı Kek
Dereotlu Poğaça
Fıstıkpare
Kıyır Kıyır Siyez Unlu Havalı Poğaça
Kırmızı Pancar Salatası(kolay Ve Sağlıklı)
Hdabla | © 2025 |