Tam Buğdaylı El Açması Leziz Makarna Tarifi

Tam Buğdaylı El Açması Hoş Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı tam buğday unu (beyaz da tercih edebilirsiniz ya da çavdar)
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı su
  • 1 çimdik tuz

Sosu için;

  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • Kırmızı biber

(isterseniz turşu da koyabilirsiniz)

Tam Buğdaylı El Açması Lezzetli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Unumuzu döktükten sonra ortasını açıyoruz.
  2. Yumurtamızı kırıyoruz, tuz ve suyumuzu ek ediyoruz.
  3. Hamurumuz kıvam aldıktan sonra topaklar halinde ayırıyoruz.
  4. Hamurumuzu yuvarlak bir formda açıyoruz ve (isteğe bağlı olarak) uzun ince kesiyoruz.
  5. Bir yandan kaynayan suyumuza limon 1-2 adet limon tuzumuzu atıyoruz.
  6. Makarna hamurumuzu haşlıyoruz.
  7. Makarnamızı servis ediyoruz.
  8. Sosumuzu birleştirdikten sonra ise. Afiyetle yiyebiliriz. Afiyet olsun🤍.

Tam Buğdaylı El Açması Güzel Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Fasulye Diplesi
Orijinal Kavala Kurabiyesi (Videolu)
Kolay Bisküvili Pasta Tarifi (Finger Karamelize Bisküvili)
Enginarlı Bahar Pilavı
Karnabahar Kızartması
Islak Kek
Hdabla | © 2025 |