Fırında Kaz

Fırında Kaz Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kaz
  • Pulbiber
  • Su
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Fırında Kaz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlenmiş hafriyat yıkayıp düdüklü tencere koyup suyunu tuzunu ekleyip bir saat pişirelim.
  2. Piştiğini emin olduktan sonra suyunu süzüp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine hafriyat koyalım ve üzerine sıvı yağ gezdirip, birazcık tuz, pulbiber serpelim birazda suyundan gezdirelim 2 3 kepçe.
  3. Fırında 170 ve 200 derece ortasında yarım saat üstü istediğiniz üzere pişirdikten sonra servis yapabiliriz. Afiyet olsun,.

Fırında Kaz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Damağınızda İz Bırakacak Acılı Ezme
Pirinç Pilavı
Fırında Dondurulmuş Somon Ve Patates
Domates-Mozzarella Cannelloni
Çikolatalı Damat Pastası
Fırın Sütlaç
Hdabla | © 2025 |