Muzlu Bisküvili Toplar

Muzlu Bisküvili Toplar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet muz
  • Yarım paket petibör
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı eritilmiş tereyağı
  • 3 yemek kaşığı süt

Muzlu Bisküvili Toplar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kakao hariç tüm gereçler rondodan çekilir.
  2. Ortaya ele hafif yapışan bir hamur çıkıyor.
  3. İstenilen büyüklükte kesimler koparıp top biçimi verilir.
  4. Toplar kakao bulanır ve servis tabağına alınır.

Muzlu Bisküvili Toplar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köz Biberli Tavuklu Makarna Salatası
Humusun Daha Lezzetli Bir Versiyonu Olamaz
Chia Puding
Muzlu Hindistan Cevizli Atıştırmalık
Tereyağlı Sebzeli Pirinç Pilavı
Keto Kraker
Hdabla | © 2025 |