Damaklarda Tat Bırakacak Kuş Salatası

Damaklarda Tat Bırakacak Kuş Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet pancar
- 1 adet mor soğan
- 1 adet domates
- 1 kaç kol maydanoz
- Yarım narın taneleri
- 2 adet ceviz içi
- Tuz
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
- 1 yemek kaşığı sirke
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Damaklarda Tat Bırakacak Kuş Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel sebzeler temizlenir, akabinde kesme yahut bıçakla sırayla doğrayalım.
- Servis tabağına alıp üzerine tuz nar ekşisi sirke zeytinyağı ekleyip karıştırılır ve salatamız yemeye hasırdır.
Damaklarda Tat Bırakacak Kuş Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







