Şipşak Muzlu Pasta

Şipşak Muzlu Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet pasta tabanı
  • 1 paket toz pastacı kreması
  • 1 adet muz
  • 1,5 su bardağı soğuk süt

Pasta tabanı ıslatmak için;

  • 1 su bardağı süt

Üzerine süslemek için;

  • Çikolata sos

Şipşak Muzlu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pastacı kremasını 1 buçuk soğuk su, bardağı süt ile mikserle çırpalım.
  2. Pasta tabanının birinci katını süt ıslatalım.
  3. Pastacı kremasını 3 te 1 birini birinci katına şurup üzerine muz dikimlerini dizelim.
  4. Üzerine pasta tabanının ikinci katını yerleştirip yeniden süt ile ıslatalım.
  5. Pastacı kremasını öbür kalanını üzerine ve kenarlarına güzelce yayalım.
  6. Üzerini çikolata sos ile süsleyelim.

Şipşak Muzlu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu Mayasız Poğaça
Havuçlu Cevizli Kek
Pekmezli Tam Buğday Unlu Kurabiye
Çikolatalı Cheesecake
Çiğ Börek
Kremalı Mantar Yatağında Körili Tavuk Sote
Hdabla | © 2025 |