Şipşak Muzlu Pasta
Şipşak Muzlu Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet pasta tabanı
- 1 paket toz pastacı kreması
- 1 adet muz
- 1,5 su bardağı soğuk süt
Pasta tabanı ıslatmak için;
- 1 su bardağı süt
Üzerine süslemek için;
- Çikolata sos
Şipşak Muzlu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pastacı kremasını 1 buçuk soğuk su, bardağı süt ile mikserle çırpalım.
- Pasta tabanının birinci katını süt ıslatalım.
- Pastacı kremasını 3 te 1 birini birinci katına şurup üzerine muz dikimlerini dizelim.
- Üzerine pasta tabanının ikinci katını yerleştirip yeniden süt ile ıslatalım.
- Pastacı kremasını öbür kalanını üzerine ve kenarlarına güzelce yayalım.
- Üzerini çikolata sos ile süsleyelim.
Şipşak Muzlu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









