Acılı Domates Ezmesi

Acılı Domates Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 kg yumurta domates
  • Yarım kilo acı kil biber
  • 1 kilo tatlı kil biber
  • 2 baş sarımsak
  • 1 demet maydanoz
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 yemek kaşığı limon tuzu
  • 1 su bardağı üzüm sirkesi
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Acılı Domates Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domates, biber, sarımsak robottan geçiriniz. Geniş bir kaba bütün materyalleri ekleyip maydanozu doğrama tahtasında doğrayıp ekleyip saklama şişelerini koyun.
  2. 1 gün dışarıda bekledikten sonra kapakları kapatıp buzdolabında saklayınız. İsteğe nazaran tuz ve sıvı yağ ek edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Acılı Domates Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karışık Poğaça
En Pratik El Açması Patlıcanlı Börek
Peynirli Şekerli Kek (Videolu)
Lezzetli Köfte Tarifi
Bebek Ayran Çorbası
Elmalı Turta
Hdabla | © 2025 |