Havuç Tarator (Videolu)

Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet havuç
  • Zeytinyağı
  • 1 kase yoğurt
  • 2-3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı doğranmış kornişon turşusu
  • 1 çay bardağı tane mısır

Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağında rendelenmiş havucu soteleyelim.
  2. Diğer yandan yoğurdu pürüzsüz olacak halde çırpalım.
  3. Üzerine tuz, sarımsak, sotelenmiş havuç, mısır ve turşuyu ekleyelim. Karıştırıp servis tabağına alalım. Afiyet olsun.

Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tepsi Kebabı (Sini Kebabı)
Bebek Terbiyeli Bulgur Çorbası +8
Aşure
Kremalı Patates (Videolu)
Paçanga Böreği
Soğuk Çorba (Kolay Ve Sağlıklı)
Hdabla | © 2025 |