Muzlu Magnolya
Muzlu Magnolya Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket krema
- 5 yemek kaşığı mısır nişasta
- 2 yumurta sarısı
- 1 tatlı kaşığı tereyağ
- 50 gram beyaz çikolata(isteğe bağlı)
Süsleme için:
- 2 paket burçak bisküvi
- Muz
Muzlu Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?
- Süt şeker yumurta tereyağı krema ve nişastayı tencereye alıp kıvam alana kadar karıştırarak pişirin ocağı kapatıp, vanilya ve çikolatayı ekleyip eriyene kadar karıştırın ve soğumasını bekleyin soğurken orta ara karıştırın kabuk tutmasın.
- Bisküvileri robottan çekip kase tabanına yayın daha sonra muzları kase kenarlarına dizin, muhallebileri doldurun üstüne tekrar bisküvileri dizin ve süsleyin.
Muzlu Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








