Glutensiz Havuçlu Kek

Glutensiz Havuçlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • Yarım su bardağı süt
  • 5 yemek karadut özü(arttırılabilir)
  • 2 su bardağına yakın glutensiz un(yavaş yavaş ekleyelim)
  • 2 adet rendelenmiş havuç
  • 2 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Glutensiz Havuçlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ,süt,karadut özü ,un hepsi birden yeterlice çırpılır.
  2. Havuç eklenir karıştırmaya devam edilir.
  3. Muffin kalıpları az yağlanıp karışım paylaştırılır.
  4. 180 derece de 20 dakika da pişirilir denetimli olalım. Deneyeceklere afiyet olsun😊.

Glutensiz Havuçlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Tarhana Çorbası Tarifi (Videolu)
Efsane Çikolatalı Cevizli Çörek Tarifi
Aksaray Tava
Kıṣ Çorbası / Sebze Çorbası
Tuzlu Kurabiye (Pastane Usulü)
Tavada Künefe Tarifi
Hdabla | © 2025 |