Taze Fasulye Tarifi

Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo taze fasulye
  • 2 adet patates
  • 2 adet domates
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 3 adet yeşil biber
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • 1 çay kaşığı şeker

Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küçük küçük doğradığımız soğan ve sarımsağı pembeleşinceye kadar kavuralım.
  2. Doğranmış fasulye, soyup doğradığımız domatesleri ve baharatları ekleyelim domatesler çekene kadar kavuralım.
  3. Üstünü geçecek kadar su ekleyelim.
  4. Fasulye birazcık yumuşayana kadar kaynamaya bırakalım.
  5. Ardından küp küp doğradığımız patatesleri ekleyelim ve sebzeler yumuşayana kadar kaynatalım.
  6. İsterseniz soğan kavrulduktan sonra 2 adet kapya ve yeşil biberde ekleyebilirsiniz.

Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlaç (Hem Basit Hem Lezzetli)
Hatay Kâğıt Kebabı (Çok Pratik Ve Lezzetli)
Tane Tane Tel Şehriyeli Pirinç Pilavı
Çok Lezzetli Az Zahmetli Cennet Çorbası
Et Wrap Tarifi | Sadece 15 Dakikada Hazırlayın! Hem Lezzetli Hem Pratik! (Videolu
Nefis Çıtır Taze Fasulye Kızartması
Hdabla | © 2025 |