Taze Fasulye Tarifi
Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo taze fasulye
- 2 adet patates
- 2 adet domates
- 1 orta uzunluk soğan
- 1 diş sarımsak
- 3 adet yeşil biber
- 1 tatlı kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- 1 çay kaşığı şeker
Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Küçük küçük doğradığımız soğan ve sarımsağı pembeleşinceye kadar kavuralım.
- Doğranmış fasulye, soyup doğradığımız domatesleri ve baharatları ekleyelim domatesler çekene kadar kavuralım.
- Üstünü geçecek kadar su ekleyelim.
- Fasulye birazcık yumuşayana kadar kaynamaya bırakalım.
- Ardından küp küp doğradığımız patatesleri ekleyelim ve sebzeler yumuşayana kadar kaynatalım.
- İsterseniz soğan kavrulduktan sonra 2 adet kapya ve yeşil biberde ekleyebilirsiniz.
Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







