Kabune Pilavı

Kabune Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- Haşlanmış et
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- 2 su bardağı baldo pirinç
- 1 su bardağı et suyu
- 2 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
Kabune Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak soğanı karabiber ve tuz ile ovalım, tencerenin tabanına soğanı döşeyelim.
- Soğanın üzerine haşlanmış eti ekleyelim.
- Üzerine nohutu serpelim.
- Üzerine pirinçi ekleyip et suyu ve olağan suyu koyup kısık ateşte hiç karıştırmadan pişirelim.
- Suyunu çektikten sonra ocağı kapatıp pilavı dinlenmeye alabilirsiniz.
Kabune Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




