Biber Turşusu Kavurması
Biber Turşusu Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litrelik bidon biber turşusu
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 orta uzunluk soğan
- 1 yemek kaşığı domates/biber salçası
- Tuz
- Pul biber
Biber Turşusu Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Biber turşusunu bidonundan çıkarıp yeterlice yıkayın.
- İyice süzülen biberleri dilediğiniz boyutlarda kesebilirsiniz.
- Soğanları salça ve yağ ile uygunca kavurup,kavrulan soğanlara biberleri ekleyin ve 10dk kadar pişirin.
- Pişen biberleri servis tabağına alıp pul biber ekleyip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Biber Turşusu Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







