Biber Turşusu Kavurması

Biber Turşusu Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litrelik bidon biber turşusu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı domates/biber salçası
  • Tuz
  • Pul biber

Biber Turşusu Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biber turşusunu bidonundan çıkarıp yeterlice yıkayın.
  2. İyice süzülen biberleri dilediğiniz boyutlarda kesebilirsiniz.
  3. Soğanları salça ve yağ ile uygunca kavurup,kavrulan soğanlara biberleri ekleyin ve 10dk kadar pişirin.
  4. Pişen biberleri servis tabağına alıp pul biber ekleyip servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Biber Turşusu Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domatesli Patlıcan Güzeli
Patates Püreli Meze
Taze Fasulye Diblesi
Fırında Beşamel Soslu Karnabahar
Muzlu Avokado (Kahvaltı 2)
Kahve Yanı Çikolata
Hdabla | © 2025 |