Labneli Bisküvi Pastası

Labneli Bisküvi Pastası Tanımı İçin Malzemeler

İç harcı için;

  • 2 poşet krem şanti
  • 300 gr labne
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri

Bisküvileri ıslatmak için;

  • 1 paket 3 ü 1 arada
  • 1 su bardağı ılık su yahut süt

Üzeri için;

  • 1 paket çikolata sosu
  • 2 su bardağı süt

Veya ganaj;

  • 1 paket krema
  • 100 gram bitter çikolata

Labneli Bisküvi Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 poşet krem şantiye 1 su bardağı soğuk sütle çırpalım.
  2. Kıvam aldıktan sonra üzerine 300gr labne ve 3 yemek kaşığı pudra şekerini ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpmaya devam edelim.
  3. 3ü1 aradayı 1 bardak su yahut sütle karıştıralım.
  4. Her bisküvi modülünü sütlü karışıma daldırıp borcamıza dizelim.
  5. 1. Kat bisküviyi koyduktan sonra, üzerine yapmış olduğumuz kremşantili harçtan koyup yayalım.
  6. Sonrasında 2 kat daha bisküvi ekleyip birebir adımlarda ilerleyelim. Yani toplam 3 kat bisküvi 3 kat kremşantili harç olacak.
  7. Hazır çikolata sosunu 2 bardak sütle hazırlayalım, soğuduktan sonra en üst katman olarak ekleyelim.
  8. İsterseniz ganajda hazırlayabilirsiniz üzerine. Afiyet olsun.

Labneli Bisküvi Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Şalgamlı Kuskus Salatası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kapya Biber Sarması (Şık Sunumuyla Sofralarınıza Renk Katacak )
İrmik Topları
Rus Salatası
Meksika Fasulyeli Mercimekli Salata
Şerbetli Kadayıflı Kek
Hindistan Cevizli Tatlı
Hdabla | © 2025 |