Labneli Bisküvi Pastası

Labneli Bisküvi Pastası Tanımı İçin Malzemeler
İç harcı için;
- 2 poşet krem şanti
- 300 gr labne
- 3 yemek kaşığı pudra şekeri
Bisküvileri ıslatmak için;
- 1 paket 3 ü 1 arada
- 1 su bardağı ılık su yahut süt
Üzeri için;
- 1 paket çikolata sosu
- 2 su bardağı süt
Veya ganaj;
- 1 paket krema
- 100 gram bitter çikolata
Labneli Bisküvi Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
- 2 poşet krem şantiye 1 su bardağı soğuk sütle çırpalım.
- Kıvam aldıktan sonra üzerine 300gr labne ve 3 yemek kaşığı pudra şekerini ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpmaya devam edelim.
- 3ü1 aradayı 1 bardak su yahut sütle karıştıralım.
- Her bisküvi modülünü sütlü karışıma daldırıp borcamıza dizelim.
- 1. Kat bisküviyi koyduktan sonra, üzerine yapmış olduğumuz kremşantili harçtan koyup yayalım.
- Sonrasında 2 kat daha bisküvi ekleyip birebir adımlarda ilerleyelim. Yani toplam 3 kat bisküvi 3 kat kremşantili harç olacak.
- Hazır çikolata sosunu 2 bardak sütle hazırlayalım, soğuduktan sonra en üst katman olarak ekleyelim.
- İsterseniz ganajda hazırlayabilirsiniz üzerine. Afiyet olsun.
Labneli Bisküvi Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








