Sufle

Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı şeker
  • Yarım çay bardağı süt
  • İsteğe nazaran çikolata
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 adet vanilya
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 6 yemek kaşığı un

Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeker ve yumurtayı uygunca çırpın.
  2. Sıvı materyallerin hepsini ekleyin.
  3. Un ve kabartma tozunu ekleyin.
  4. Sufle tabağına bölüştürün sufle tabağı yoksa alüminyum muffin kek kalıpları da olur.
  5. 165 derece fırında 8 -9 dakika pişirin.

Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pankek
Poğaça Tarifi (Şekilli)
Resimli Pasta (Tam Tarif)
Patatesli Pastane Açması
Hindistan Cevizli Toplar
Süzme Mercimek Çorbası İçimizi Isıtacak Bir Çorba
Hdabla | © 2025 |