Süt Reçelli Ve Çikolatalı Kurabiye

Süt Reçelli Ve Çikolatalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı
  • 110 gram şeker
  • 1 adet yumurta
  • 2 çay kaşığı vanilya
  • 225 gram un
  • 35 gram kakao
  • Yarım çay kaşığı hindistan cevizi

Arası için :

  • 1 su bardağı süt reçeli

Üzeri için :

  • Esmer toz şeker

Süt Reçelli Ve Çikolatalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı ve toz şekeri geniş bir kaba alın, mikser yardımıyla krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.
  2. Yumurta ve vanilyayı ek edip 2 dakika çırpın.
  3. Un, kakao ve hindistan cevizi ekleyip yoğurun.
  4. Hamuru 30 dakika buzdolabında dinlendirin.
  5. Dinlenen hamuru yağlı kâğıt ortasına ince açın.
  6. Şekilli bir kurabiye kalıbıyla kesin ve yağlı kâğıt serili fırın tepsisine dizin.
  7. Üzerlerine esmer şeker serpip, evvelce ısıtılmış 180 derece fırında 10-12 dakika pişirin.
  8. Ilınan kurabiyelerin yarısının üzerine süt reçeli sürüp, öteki modüller ile üzerlerini kapatın. Soğuk servis yapın.

Süt Reçelli Ve Çikolatalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salatalık Detoks
Peynirli Pişi Tarifi
Patates Salatası
Kahvaltıya Fit Mıffin
Portakallı Anne Kurabiyesi
Meyveli Kış Keki
Hdabla | © 2025 |