Şehriyeli Tavuk Çorbası

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım tavuk göğsü
  • 4 tane domates
  • 2 tane soğan
  • 2 tane biber
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1.5 tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı arpa şehriye
  • 10 bardak su

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tavuk göğsünü doğrayıp 30 dakika haşlayalım.
  2. Daha sonra soğanları doğrayıp kavuralım.
  3. Daha sonra binerleride de doğrayıp biraz kavuralım.
  4. Haşladığımız tavuk göğsünü çıkaralım ve tiftikleyelim.
  5. Daha sonra domatesler koyup kavuralım ve tiftiklediğimiz eti içine ekleyelim.
  6. Haşladığımız tavuk suyunu içine ekleyelim.
  7. Karabiber ,tuz ,salçayı ekleyelim.
  8. Tavuk 10 dakika kaynadıktan sonra şehiryeyi ekleyelim ,şehriyeler olunca servis edelim.

Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soslu Makarna Salatası
Tam Buğday Unundan Nefis Pideler
Simitli Yumurta
Gökçeada Rum Kurabiyesi
Glutensiz Pırasalı Havuçlu Kek
Puf Poğaça
Hdabla | © 2025 |