Muzlu Magnolia (Kavanoz Tatlısı)

Muzlu Magnolia (Kavanoz Tatlısı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt (5 bardak)
  • 100 ml krema ( yarım kutu)
  • 4 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket bebe bisküvisi
  • 4 adet muz

Muzlu Magnolia (Kavanoz Tatlısı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencereye süt un yumurta şeker hepsi katılıp karıştırılır ,kaynayıp yoğunlaşınca kutu krema ve vanilya eklenir ,pişen krema mikserle çırpılır. Soğumaya bırakılır.
  2. Üzeri streçlenir kabuk bağlanmasın diye.
  3. Bebe bisküvisi robotta çekilir, kavanozların alt tabanına katılır ,bisküvilerin üstüne krema katılır ,dilimlenmiş olan muzlarda eklenir .
  4. Muzların üzerine de krema katılır son olarak çekilen bisküvi katılır.
  5. 3-4 saat buzdolabında dinlendirilir.
  6. Dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Muzlu Magnolia (Kavanoz Tatlısı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meyveli Borcam Pastası
Antep Fıstık Kremalı Kurabiye
Çıtır Yufkalı Patlıcanlı Tavuk Salatası
Tavada Kaşarlı Sebzeli Köfte
Sweet Chili Soslu Tavuk (Tavuk Dünyası Tabağı Yapıyoruz)
Yalancı Su Böreği – Pratik Su Böreği Tarifi
Hdabla | © 2025 |