Meksika Fasülyesi İle Soğuk Meze
Meksika Fasülyesi İle Soğuk Meze Tanımı İçin Malzemeler
- 1 bardak haşlanmış meksika fasulyesi
- 4 adet közlenmiş kapya
- 4-5 kornişon salatalık turşusu
- 8-10 kısım maydanoz
Sosu için;
- 3 çorba kaşığı zeytinyağı
- 2 çorba kaşığı sirke
- 1 – 2 diş ezilmiş sarımsak
Meksika Fasülyesi İle Soğuk Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
- Suyu süzülen meksika fasulyelerinin üzerine közlenip doğranmış kapyalar eklenir.
- Kare kare doğranan turşular ve ince kıyılmış maydanoz eklenir.
- Bir fincanda sirke-zeytinyağı-sarımsak-tuz birbirine yeterlice karışana dek karıştırılır ve akabinde öteki materyaller ile karışması sağlanır.
Afiyet olsun. 🌿.
Meksika Fasülyesi İle Soğuk Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






