Kolay Muhallebi

Kolay Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg süt
  • 4 yemek kaşığı tepeleme un
  • 1 yemek kaşığı tepeleme nişasta
  • 8 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığına yakın tereyağ

Kolay Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tenceremizi 1 kg sütümüzü dökelim içine un nişasta şekerimizi ilave edelim.
  2. Muhallebimiz kaynamaya başlayıp göz göz olunca içine bir yemek kaşığı tereyağı ve vanilyamızı ekleyelim.
  3. Hazırladığımız muhallebimizi kaplara dökelim üstünü istediğimiz üzere süsleyelim afiyet olsun.

Kolay Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru Biber Patlıcan Kabak Dolması
Bol Soslu Karakız Keki
Gaziantep Köy Kahkesi
Biscotti (Videolu)
Patatesli Bazlama
Sütlü Balkabağı Çorbası
Hdabla | © 2025 |