Tam Buğday Unu Krebi

Tam Buğday Unu Krebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • Silme 6 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 2 çay bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz (tatlı hamuruna eklemiyoruz)

Tam Buğday Unu Krebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri derin bir kaba alıp, güzelce çırpalım (tuzlu tanım yapacaksak tuz ekliyoruz waffle üzere tatlı bir tanım yapacaksak tuz eklemiyoruz)
  2. Üzerindeki köpüğün sönmesini bekleyelim (yoksa gözenekli bir hamur oluyor ve krep üzere olmuyor)
  3. Yağsız tavaya yeteri kadar döküp, pişirelim (tavaya her döküşümüzde harcı karıştıralım yoksa ruşeym tabana çöker sın krep çok karı olur, kırılır)

Not:Eğer tavanız küçükse 1 harç reçetesinden 6 adet krep elde edersiniz. İçlerini ister peynirle doldurun ister meyve ve çikolatayla 🥰.

Tam Buğday Unu Krebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Pasta
Fırında Soslu Karnabahar
Yaprak Sarma
Ağlayan Pasta
Pizza
Baharatlı Pizza Tuzlu Kraker
Hdabla | © 2025 |