Tavuklu Çökertme Kebabı

Tavuklu Çökertme Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet patates
  • 3 modül tavuk göğsü
  • 5-6 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 adet rendelenmiş soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • Pulbiber
  • Tuz
  • Karabiber
  • Köri
  • Fesleğen

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Tavuklu Çökertme Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü jülyen biçimde doğrayalım baharatlayıp, 2 saat buzdolabında bekletelim.
  2. Patatesleri soyup kibrit çöpü kadar doğrayalım nişastası gidene kadar yıkayalım tuzla karıştırın,suyunu süzünce kızartalım.
  3. Bir kasede yoğurt ve mayonezi karıştıralım.
  4. Bir tavada tavukları pişirelim.
  5. Kızartılan patatesleri tabağa alalım üzerine yoğurt dökelim en sonda tavada pişirilen tavuğu ekleyelim. Deneyen herkese afiyet olsun 😊

Tavuklu Çökertme Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Aşırı Lezzetli Ev Yapımı Pizza
Kraliçe Pastası
Etli Güveç Tarifi
Tavuklu Pilavı Birde Böyle Deneyin 🤌
Çatlak Kurabiye (Denemeyen Pişman)
Mozaik Pasta (Buzluk Pastası)
Hdabla | © 2025 |