Kalp Kadife Pasta

Kalp Kadife Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket hazır kırmızı bisküvi (a101’den bulabilirsiniz)
  • 1 paket pasta kreması
  • 1 su bardağı süt

Üzeri için;

  • 40 gram bitter
  • 40 gram sütlü çikolata
  • 1/2 (yarım) paket krema

Süslemek için;

  • Antep fıstığı/hindistan cevizi

Kalp Kadife Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pasta kremamızı hazırlayıp dolaba kaldırıyoruz biraz soğuduktan sonra maks 15 dk birinci katı koymak için 1 yemek kaşığı alta sürüyoruz ve tabağa birinci katı koyuyoruz.
  2. Üzerine kremadan sürüp katlar bitene kadar yanlardan taşırmadan devam ediyoruz.
  3. Kalan kremadan yanlarını kaplıyoruz ve dolaba kaldırıp maks 1 saat beklemeye alıyoruz.
  4. Ganajı için krema ve çikolataları ocağa alıp bir tık kaynayana kadar karıştırıp eritiyoruz.
  5. Ganajı soğumaya alıyoruz birinci sıcağı çıkınca pastanın üzerine döküyoruz ve yayıyoruz. Ben bu süreci yaptım daha sonra pak bir tabağa aldım.
  6. Üzerini antep fıstığı ile süsleyip, dolaba soğumaya bıraktım.

Afiyet olsun 😋

Kalp Kadife Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Yalancı Tiramisu
Patates Püresi Yatağında Tavuklu Mantar
Sütlaç
Ekşili Mercimek Yemeği (Kara Şimşek)
Sarımsaklı Ballı Çıtır Tavuk
Fırında Sütlaç
Hdabla | © 2025 |