Tavuklu Börek

Tavuklu Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru

İç harcı için;

  • 450 gram tavuk göğsü
  • 1 paket mantar
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Yarım kaşar (rendelenmiş)

Tavuklu Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk, biber, mantarı doğrayıp baharatlandırıp kısık ateşte pişiriyoruz.
  2. Milföye sotemizi ve kaşarımızı koyup, istediğimiz formu veriyoruz. Ben dikdörtgen ve üçgen yaptım.
  3. 180° 30 dk pişiriyoruz.

Tavuklu Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokum Gibi Tavuk Çöp Şiş Tarifi – Pratik Ve Lezzet Garantili (Videolu)
Şipşak Muzlu Pasta
Yulaflı Kabak Keki
Şipşak Serseri Böreği Acil Durmalardan Kurtaran Muhteşem Börek (Videolu)
Etli Çiğ Köfte
Portakallı Kek
Hdabla | © 2025 |