Browni (Videolu)

Browni Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
  • 2 adet yumurta
  • 2 yemekkaşığı un
  • 1.5 yemek kaşığı kakao
  • 1 çimdik tuz

Browni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Çikolata yumurtayı yoğurma kabına alalım çırpıcı ile uygunca karıştıralım.
  2. Sonrasında tuz, un ve kakaoyu ekleyerek tekrar karıştıralım .
  3. Küçük uzunluk borcam fırın tepsisine yağlı kağıt serelim ve hazırladığımız harcı içerisine dökerek yayalım .
  4. Biz 70 derece fansız ayarda 17 dakika pişirip fırından alalım şayet çok akışkan seviyorsanız 13-14 dakika kafidir ,dilimleyip servis edelim afiyet olsun ayrıntılı tanım için tıklayınız 👇

Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çanakta Tavuk Salatası
Domatesli Bulgur Pilavı Nefis Ve Besleyici Sofraların Vazgeçilmezi! (Kolay Tarif)
Arabaşı Çorbası
Bonibonlu Kurabiye
Ballı Cevizli Muz
Ayvalı Kereviz Salatası (Parmaklara Dikkat)
Hdabla | © 2025 |