Airfryer’da Kabuklu Patates

Airfryer’da Kabuklu Patates Tanımı İçin Malzemeler

  • 6-8 adet küçük yahut orta uzunluk patates (kabuklu)
  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • İsteğe nazaran karabiber
  • Pul biber
  • Kekik

Airfryer’da Kabuklu Patates Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri yeterlice yıkayın.
  2. Kabuklarında toprak kalmaması için fırça ile ovalayabilirsiniz.
  3. İkiye, dörde yahut elma dilimi halinde kesebilirsiniz.
  4. Küçük patatesleri bütün de pişirebilirsiniz. Ben ikiye böldüm.
  5. Patatesleri bir kapta zeytinyağı, tuz ve baharatlarla harmanlayın.
  6. Airfryer’da 200 derece ayarda 18 dakikada pişirin.

Airfryer’da Kabuklu Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karpuzlu Soda
Roka Salatası
Piliç Topkapı
Biscotti – İtalyan Kurabiyesi
Sünger Pandispanya
Profiterol
Hdabla | © 2025 |